نکات ضروری در صرف غذا :
۱- غذا را هنگامی که اشتهای واقعی دارید و واقعا گرسنه هستید صرف کنید. ( فاصله کافی از وعده غذایی قبل را -با توجه به نوع غذای خورده شده- رعایت کنید.)
۲-  زمانیکه هنوز مقداری اشتها به غذا وجوددارد دست از غذا خوردن بکشید  .
۳-  داشتن سکون و آرامش بعد از غذا را فراموش نکنید. (چند قدم حرکت آهسته بعد از غذا می تواند به هضم غذا کمک کند. )
۴- حتی الامکان غذاهای مختلف را در یک وعده با هم، مصرف نکنید.
۵- دمای غذا باید متعادل باشد، غذای خیلی داغ و یا خیلی سرد هر دو منجر به اختلال در هضم می گردند.
۶- غذا باید با میل و لذّت خورده شود ، اگر غذا با بی میلی خورده شود هضم آن به خوبی انجام نمی شود.
۷- لقمه غذا کوچک باشد.
۸- غذا خوب جویده شود. ( بهتر است هر لقمه غذا 30 تا 40 دفعه جویده شود )


(دکتر مریم روحانی – رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی مشهد)