برای افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوانزا چه کنیم؟


1- محدود کردن مصرف میوه جات و سالاد و قارچ. پیشنهاد ما مصرف انجیر و مویز به عنوان میان وعده است.
2- مصرف آشی که شامل جو، کمی برنج، سبزی جعفری، سبزی گشنیز، برگ اسفناج و برگ چغندر با روغن زیتون و نمک و کمی زردچوبه باشد. این آش در پاکسازی بدن از مواد زاید کمک کننده است.
3- کم کردن مقدار غذا تا از تجمع سموم در بدن جلوگیری شود
4- کاهش مصرف گوشت، لبنیات، تخم مرغ. برای دریافت پروتئین مورد نیاز بدن، گوشت پرندگان کوچک مثل بلدرچین به مقدار کم مفید است
5- استفاده از موادی که به دفع مواد نامطلوب از بدن کمک می کنند که در طب ایرانی تحت عنوان تریاقات و پادزهرها شناخته می شوند مثل کمی روغن گاو، اضافه کردن کمی دارچین به چای، مصرف نخوداب بدون گوشت، سیب رنده شده با کمی دارچین
6- پرهیز از فعالیت شدید و خستگی
7-کم کردن آمیزش جنسی تا حد امکان
8-گذاشتن ظرف حاوی سرکه و پیاز یا سیر قاچ شده (جداگانه) در مکان های مختلف منزل
9- پرهیز از مصرف آب سرد
10-دود دادن کندر، برگ مورد و مرزنجوش در منزل
11- استفاده از رایحه های خوش
12- پرهیز از غم و غصه و استفاده از امور مفرح و شادی آور مثل گفتگو با دوستان و اقوام یا خوردن کمی سیب و به.


(دکتر محمد انصاری پور - رزیدنت طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی شاهد)

مطالب بیشتر در: https://telegram.me/persianmedicine